Szaktanácsadás a tervezéstől egészen a kivitelezésig

Szaktanàcsadàs a tervezéstől egészen a kivitelezésig


Előbb a szakértelem, később a marketing


Virágkorát éli a marketing, hiszen fogyasztói társadalmunkban mèg az is eladhatóvà válik, ami nincs. Szerintünk viszont a tudás és a szakértelem magáért beszél, noha mi nem beszélünk róla: 30 éve munkánkkal bizonyítjuk.

Számíthat ránk


Ez alatt azt értjük: valóban számíthat! Fennàllàsunk óta rengeteg vevői igénnyel, sokfèle elképzeléssel találkoztunk. Vevőink lojalitását annak köszönhetjük, hogy maximálisan igyekszünk kielégíteni kéréseiket, amellett, hogy rámutatunk mik az előnyök és hátrányok az adott elképzeléssel kapcsolatban. Egyszóval nem csak mondjuk, valóban részt veszünk minden folyamatban, kiegészítve és segítve Önt ezzel.

Megyünk- Mérünk- Jövünk


Ingyen és gyorsan. Ha az elképzeléseket véglegesítettük, megtörténik a mèrès ami a munkafolyamat legfontosabb alapköve. Nálunk a mérés a megbeszélt munka része, nem számolunk fel érte költséget.

Ásó, kapa, nagyharang


Jó, ez túlzás. De tény, hogy legtöbb megrendelőnkkel hosszútávú kapcsolatot ápolunk, hiszen mi a munka elkészültével is rendelkezésre állunk. Ha idővel bármilyen igény felmerül,  segítségre van szükség a redőnyök, àrnyekolók működtetésével kapcsolatban, vagy netán sok év elteltével elszakad a gurtni: legyen nyugodt, számíthat ránk.