Számíthat ránk!-Tervezéstől egészen a kivitelezésig

roletta, roletta készítése, roletta Debrecen, árnyékolás

Előbb a szakértelem, később a marketing

Virágkorát éli a marketing, hiszen fogyasztói társadalmunkban mèg az is eladhatóvà válik, ami nincs. Szerintünk viszont a tudás és a szakértelem magáért beszél, noha mi nem beszélünk róla: 30 éve munkánkkal bizonyítjuk.

Számíthat ránk

Ez alatt azt értjük: valóban számíthat! Fennàllàsunk óta rengeteg vevői igénnyel, sokfèle elképzeléssel találkoztunk. Vevőink lojalitását annak köszönhetjük, hogy maximálisan igyekszünk kielégíteni kéréseiket, amellett, hogy rámutatunk mik az előnyök és hátrányok az adott dologgal kapcsolatban. Egyszóval nem csak mondjuk, valóban részt veszünk minden folyamatban, kiegészítve és segítve Önt ezzel.


Megyünk- Mérünk- Jövünk

 

 

Ingyen és gyorsan. Ha az elképzeléseket véglegesítettük, megtörténik a mèrès ami a munkafolyamat legfontosabb alapköve. Nálunk a mérés a megbeszélt munka része, nem számolunk fel érte költséget.

Az idők végezetéig

Jó, ez túlzás. De tény, hogy legtöbb megrendelőnkkel hosszútávú kapcsolatot ápolunk, hiszen mi a munka elkészültével is rendelkezésre állunk. Ha idővel bármilyen igény felmerül,  segítségre van szükség a redőnyök, àrnyekolók működtetésével kapcsolatban, vagy netán sok év elteltével elszakad a gurtni: legyen nyugodt, számíthat ránk.