Napellenző védőtető

Megvédi a napellenzőt az időjárás körülményeitől

Napellenzőnk védelme

A napellenző védőtető egyetlen, ám annál fontosabb funkciója, hogy megvédje a napellenzőt az időjárás körülményeitől! Kifejezetten viharos szélben, és a téli hónapokban indokolt ez, mikor a napellenző kevésbé vagy alig van használva.

A védőtokkal ellátott napellenző, betekert állapotában egy teljesen zárt tokot alkot, maga a napellenző anyaga a tok belsejébe kerül, ennek köszönhetően a textília 100%-os védelmet kap a külvilágtól.

A védőtok színe teljes mértékben Öntől függ, ez esetben is kiválaszthatja a RAL színskála bármely színét. Az alap színek a barna és a fehér, ha Ön viszont inkább egyedi színt választana, ez is megoldható, viszont ezesetben színterezési plusz költséggel kell számolni.

További módokon is megvédhetőek napellenzőink: a szél, eső- és fényérzékelő automatikával, napellenzőnk szinte magától képes működni, mely egy olyan plusz kényelmet ad, ami rengeteg pluszt ad a hétköznapokhoz.

Gondoljunk csak bele: nem kell félnünk ha elmegyünk otthonról, és közben vihar kerekedik, mert az érzékelők tudni fogják mi a dolguk, és eső, szél, vagy túlzott fény esetén behajtják a napellenzőt, így abban nem tehet kárt az épp aktuális időjárás.