Válassza a tökéletes és hatékony védelmet a hívatlan vendégek ellen!

 

Ma már számos szúnyogháló közül válogathatunk, melyek nem csak megvédenek bennünket a szúnyogoktól, hanem esztétikailag is inkább hozzátesznek házunk megjelenéséhez, mintsem elvesznek.

Ha ablakunkra szeretnénk szúnyoghálót, azt érdemes átgondolni, hogy mely nyílászárók azok, amiket gyakran nyitunk/zárunk, használunk, és főképp, hogy mely nyílásszáróknál van szükségünk az ablak adta szabad résre. 

 

Milyen típusú szúnyoghálók választhatók ablakra?

 

Fix keretes műanyag szúnyogháló

 • Az olyan nyílászárók szerelésére ajánljuk, ahol nem fontos, hogy az adott rés átjárható legyen (nem akarunk ott szellőztetni, stb.)
 • Stabil, hosszútávú megoldást kínál pontosan azért, mert nincs kitéve mechanikai mozgatásnak. 

Fix keretes alumínium szúnyogháló

 • Hasonlóan a fix műanyag keretes társához, olyan helyekre érdemes szerelni, ahol nem kívánjuk használni a szúnyogháló által lefedett rést.
 • Ha lehet még strapabíróbb megoldás, mivel az alumínium az egyik legidőtállóbb anyag amivel dolgozunk az árnyékolástechnikában.

Peremes alumínium szúnyogháló

 • A szúnyogháló keretére oldalanként 2 rögzítőfül van felszerelve, mely a szúnyogháló biztosítására szolgál. Ez egy rendkívül stabil kialakítást nyújt a hálónak.

Műanyag rolós szúnyogháló

 • Rendkívül népszerű, modern hatást kölcsönző megoldás. A háló mely egy sínpárban fut, függőleges irányba mozgatható le és fel. Egyszerű a használata, nagy előnye, a fix társaihoz képest, hogy szabadon használható az ablakrés, elég csak felengednünk a rolót. Működése a rolettáéhoz hasonló. Műanyag rolós szúnyoghálók esetén, csak fehér szín választható. 

Alumínium rolós szúnyogháló

 • A működési elv ugyanaz, mint a műanyag rolós szúnyoghálóé, a különbség az anyag strapabíróságában van. A műanyag keretes szúnyoghálók is abszolút megbízhatóak, az alumíniumból készült változatok viszont extra időtállóságot biztosítanak számunkra. Szintén a RAL skála színeiből válogathatunk a keret színét illetően. 

 


Miért érdemes minket választania?


Az általunk forgalmazott szúnyoghálókra és egyéb árnyékolástechnikai termékekre 100% garanciát vállalunk! Társaságunk célja, hogy otthonát olyan szúnyoghálókkal, illetve árnyékolástechnikai eszközökkel szereljük fel, amelyek garantáltan minőségiek és időtállóak. Ezzel nem csak egyedi és esztétikus megjelenést kölcsönözhet otthonának, de növelheti ingatlana értékét is.
Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szúnyoghálókkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a szúnyoghálókkal kapcsolatban!

  A kivitelezés helyszíne:
  DebrecenDebrecen környéke

  Hova szeretne szúnyoghálót?*
  AjtóraAblakra

  Milyen típusú szúnyoghálót szeretne, ha ablakra szeretné?
  Fix keretes műanyag szúnyoghálóFix keretes alumínium szúnyoghálóPeremes alumínium szúnyoghálóMűanyag rolós szúnyoghálóAlumínium rolós szúnyogháló

  Milyen típusú szúnyoghálót szeretne, ha ajtóra szeretné?
  Alumínium keretes nyíló szúnyoghálóVízszintes rolós szúnyoghálóPliszé szúnyogháló