Napvitorla

Válassza a kerti árnyékolás legstílusosabb módját, szereljen teraszára napvitorlát!

Mi is az a napvitorla?

A hajókon található vitorlákkal ellentétben, ez a vitorla nem a széltől, hanem a naptól véd. A vitorla elnevezés a hasonló kialakításra, alakra, működésre utal. A legmodernebb és futurisztikusabb megjelenést nyújtó árnyékoló, bátran ajánljuk mindenkinek, aki kedveli ezt a stílust. 

Hogyan működik a napvitorla?

A naptól megvédő ponyva, az általunk kiválasztott rögzítési pontok között terül el, feszül ki. Fontos tudni, hogy ezek a rögzítési pontok lehetnek fixek, és lehetnek mobilak, ami annyit tesz, hogy mindig változtatható a felszerelési helyszín, az árnyék igénynek megfelelően.

A napvitorla egyáltalán nem zárja le a teret körülöttünk, csak annyi helyet vesz ki a térből, ami feltétlenül szükséges az árnyékoláshoz. Levegős, szellős marad a környezetünk, közben pedig védelmet kapunk a naptól. Ha UV védelemmel ellátott ponyvát rendelünk, akkor nem csak a túlzott fényhatástól, de a káros sugaraktól is védelmet kapunk. 

A napvitorla egyik nagy előnye, hogy szinte bármekkora területet le tudunk vele fedni. A ponyvák alakjáról mi dönthetünk, választhatunk: derékszögű háromszög, egyenlő szárú háromszög, négyszög, ötszög, hatszög, egyedi alakú napvitorla.

Télen a napvitorlákat le kell szerelnünk és el kell tennünk, mert a tél viszontagságait nem jól viselik.

Kinek ajánljuk a napvitorlát?

  • Akik kedvelik az exkluzív, modern árnyékolást
  • Éttermek teraszára, elegáns szállodák udvarába
  • Minimalista, modern, letisztult stílusú házakhoz
  • Azoknak, akik olyan teraszárnyékolást keresnek, amely nem vesz el sok helyet a térből
  • Azoknak akik kedvelik a futurisztikus, egyedi hatást az árnyékolók terén is