Válassza a tökéletes és hatékony védelmet a hívatlan vendégek ellen!

 

 

Milyen szúnyoghálók választhatók ajtóra?

Alumínium keretes nyíló szúnyogháló

 • Praktikus és egyszerű megoldást kínál! A nyíló szúnyoghálók kerete extrudált alumíniumból készül, ez az, amely a legstabilabban tudja tartani az üvegszálas hálót. Rugós zsanérral, mágneszáras rögzítéssel, a szúnyogháló magától visszazár, és stabilan úgy is marad a következő kinyitásig.

 

Vízszintes rolós szúnyogháló

 • Szintén praktikus megoldást nyújt a rolós kialakítás, azoknak ajánljuk, akik helytakarékossági szempontokat is figyelembe vesznek a szúnyogháló vásárlása előtt. Kisebb teraszok esetén például praktikusabb a roló el-és visszatolása, hiszen így a háló egy adott úton mozog a sínben, nem vesz el a térből a ki-be nyitással, mint például a nyíló hálók.

 

Pliszé szúnyogháló

 • A pliszé szúnyoghálók gyönyörű és elegáns megjelenést kölcsönöznek akár belső, akár külső terekben. A pliszé elnevezést a háló plisszírozott kialakításáról kapta. Nem csak a legesztétikusabb hálók, de strapabíróak is, és csendes működésűek. 
 • További előnye, hogy nagyobb méretű ffelületekre is szerelhető, maximális szélessége (egy oldalon) majdnem 4 méter.

 

Pliszé szúnyogháló fél-és zárt állásban

 

Miért érdemes minket választania?

Az általunk forgalmazott szúnyoghálókra és egyéb árnyékolástechnikai termékekre 100% garanciát vállalunk! Társaságunk célja, hogy otthonát olyan szúnyoghálókkal, illetve árnyékolástechnikai eszközökkel szereljük fel, amelyek garantáltan minőségiek és időtállóak. Ezzel nem csak egyedi és esztétikus megjelenést kölcsönözhet otthonának, de növelheti ingatlana értékét is. Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szúnyoghálókkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a szúnyoghálókkal kapcsolatban!

 

  A kivitelezés helyszíne:
  DebrecenDebrecen környéke

  Hova szeretne szúnyoghálót?*
  AjtóraAblakra

  Milyen típusú szúnyoghálót szeretne, ha ablakra szeretné?
  Fix keretes műanyag szúnyoghálóFix keretes alumínium szúnyoghálóPeremes alumínium szúnyoghálóMűanyag rolós szúnyoghálóAlumínium rolós szúnyogháló

  Milyen típusú szúnyoghálót szeretne, ha ajtóra szeretné?
  Alumínium keretes nyíló szúnyoghálóVízszintes rolós szúnyoghálóPliszé szúnyogháló