Okosotthon

Kényelem, biztonság és energiahasználat-optimalizálás

Kényelem és energiatakarékosság

Ez a két fő érv az okosotthon mellett, amely tulajdonképpen nem más, mint otthonunk automatizálása.

Az okosotthon technikai megoldások együttese, amelyek  egymással együttműködve, lehetővé teszik a házban működő különböző rendszerek és alrendszerek központi irányítását.

 A technikai megoldások alapulhatnak elektronikán, építészeti megoldásokon, automatizáción, informatikán, távközlésen stb, ezek segítségével irányíthatják akár távolról, az interneten keresztül a hűtő- és fűtőrendszert, a garázsajtót, az árnyékolókat, a különböző háztartási gépeket, a biztonsági rendszert stb.

Intelligens árnyékolók


Lehetőségünk van csoportos vezérlésre, aminek segítségével a ház minden árnyékolóját egyszerre mozgathatjuk, igényeink szerint. Arra is lehetőség van, hogy az árnyékolókat a napszakokhoz vagy az időjáráshoz igazítsuk, kvázi reggel napsütésre ébredhetünk, hiszen ha akarjuk, 7-kor felemelkednek a redőnyök.  

Létezik a tökéletes rendszer

Otthonunk „kiokosításához” szükségünk van konkrét eszközökre, vezérlésekre, amik segítségével maradéktalanul élvezni tudjuk okosrendszerünket. A Smart Home DD 7002 B okosház vezérlőközponttal egy rendkívül felhasználóbarát, logikus működésű, kényelmes rendszert kapunk, amely 100%-ban kiszolgálja igényeinket és megkönnyíti életünket.