Reluxa

Az árnyékolás egyik legegyszerűbb és legpraktikusabb módja.
Tegyen reluxát nyílászáróira!

Mit érdemes tudni a reluxáról?

Széles körben elterjedt árnyékolási technika a reluxa. Népszerűségét praktikusságának, könnyed szabályozhatóságának és esztétikus megjelenésének köszönheti. Az elmúlt években a reluxák számos változata vált elérhetővé. A fa lamellás reluxák mellett megjelentek az alumínium lamellás termékek. Két fajta méret közül választhatunk: 25 mm és 16 mm.

A tökéletes lamella záródásnak köszönhetően jól sötétíti a helyiséget. Főbb felhasználási területei a hagyományos ablakokon kívül a tetőtéri ablakok és a nagyobb lejtésű, meredekebb télikertek üvegfelületei.

A reluxa kifejezetten ajánlott számítógép háta mögött található ablakok árnyékolására, mivel az erős napsugárzást kiszűri, mégis elegendő fényt juttat be a munkához.

A reluxák elsődleges előnye, hogy költséghatékony és egyszerű megoldásnak számítanak.

A reluxa praktikus tulajdonságai

  • Kiváló árnyékoló hatás, amely a lamellák tökéletes záródásának köszönhető
  • Széles színválaszték
  • Többféle típusú alapanyag: alumínium és fa lamellás reluxa
  • Különböző méretek: 16mm, 25mm

Miért érdemes a Szabó Árnyékolástechnikát választania?

Megbízható szakembereink az Ön elképzeléseit minőségi reluxáinkkal valósítják meg.

A nagyobb választék kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a számunkra legmegfelelőbb árnyékolás technikai termékeket találhassuk meg. Ügyfeleinket minden esetben támogatjuk, a kiválasztási folyamattól egészen a beszerelésig. Igény szerint szakmai tanácsadást biztosítunk.

Kínálatunk között számos típusú kiváló minőségű reluxa található meg, a hagyományostól egészen a legkorszerűbb reluxáig.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a reluxákkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlott kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését reluxáinkkal kapcsolatban!