Szúnyoghálók

Válassza a tökéletes és hatékony védelmet a szúnyogok ellen!

Tegyen fel szúnyoghálót a nyílászáróira!A nyári estéken nincs is jobb, mint egy hosszú forró nap után kinyitni az ablakokat, ajtókat és átszellőztetni a lakást. Ám a friss levegővel együtt és megfelelő védelem nélkül a szúnyogok, illetve más rovarok is betérhetnek otthonunkba.

Az árnyékolástechnika során dönthetünk úgy, hogy ne csak a hőtől, és a fénytől legyen védve az otthonunk, hanem a szúnyogok se juthassanak be az otthonunkba.

Erre a védelemre nyújtanak tökéletes megoldást a szúnyoghálók. Kínálatunk között garantáltan meg fogja találni az Ön számára legmegfelelőbb terméket! Szakembereink igény esetén szakmai tanácsadást biztosítanak és segítenek a kiválasztási, illetve kivitelezési folyamatokban is!


Mit érdemes tudni a szúnyoghálókról?

Szúnyogháló vásárlásakor a legfontosabb szempontok a strapabíróság, helytakarékosság, a háló időtállósága, és persze az esztétikum. Kérdezhetnénk, hogy mi a legjobb lehetőség, de ilyen nincs, jobban mondva nagyon sok jó lehetőség közül választhatunk a saját igényeinknek megfelelően. Megválogathatjuk milyen anyagú, színű, kialakítású legyen a szúnyoghálónk, rengeteg kényelmi szempont is rendelkezésre áll.

 • Vízszintes rolós szúnyogháló
 • Pliszé szúnyogháló
 • Nyíló alu szúnyogháló
 • Fix keretes műanyag szúnyogháló
 • Fix keretes alumínium szúnyogháló
 • Peremes alumínium szúnyogháló
 • Műanyag rolós szúnyogháló
 • Alumínium rolós szúnyogháló

 • Miért érdemes a Szabó Árnyékolástechnikát választania?  Az általunk forgalmazott szúnyoghálókra és egyéb árnyékolástechnikai termékekre teljeskörű garanciát vállalunk!

  Társaságunk célja, hogy otthonát olyan szúnyoghálókkal, illetve árnyékolástechnikai eszközökkel szereljük fel, amelyek garantáltan minőségiek és időtállóak. Ezzel nem csak egyedi és esztétikus megjelenést kölcsönözhet otthonának, de növelheti ingatlana értékét is.

  Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szúnyoghálókkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal!
  Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a szúnyoghálókkal kapcsolatban!

  Írjon nekünk! Kérjen akár azonnal ajánlatot szúnyoghálóra!


  A kivitelezés helyszíne:
  BudapestDebrecen és környéke

  Hova szeretne szúnyoghálót?*
  AjtóraAblakra

  Milyen típusú szúnyoghálót szeretne, ha ablakra szeretné?
  Fix keretes műanyag szúnyoghálóFix keretes alumínium szúnyoghálóPeremes alumínium szúnyoghálóMűanyag rolós szúnyoghálóAlumínium rolós szúnyogháló

  Milyen típusú szúnyoghálót szeretne, ha ajtóra szeretné?
  Alumínium keretes nyíló szúnyoghálóVízszintes rolós szúnyoghálóPliszé szúnyogháló

  További szolgáltatásaink