roletta, roletta készítése, roletta Debrecen, árnyékolás

A Szabó Árnyékolástechnika több, mint 30 éve végzi a Debrecen és Debrecen környéki építkezések, házak, otthonok árnyékolását. Ez idő alatt sokat tanultunk, fejlődtünk és megtanultunk Vevőink nyelvén beszélni.

A „felszívódó” szakik korát éljük, nincs elegendő minőségű és mennyiségű szakember a piacon. Ennek tudatában főként fontos számunkra, hogy mindig Vevőink rendelkezésére álljunk.


Számíthat ránk

Ez alatt azt értjük: valóban számíthat! Fennàllàsunk óta rengeteg vevői igénnyel, sokfèle elképzeléssel találkoztunk. Vevőink lojalitását annak köszönhetjük, hogy a minőségi munkáról nem csak „beszélünk”, hanem nap-mint-nap bizonyítjuk, több évtizede.  Minden folyamatban részt veszünk, kiegészítve és segítve a partnert, egészen addig, míg megszületik a tökéletes eredmény.
(És persze még azután is 🙂 )

munkás
Szakembereink mindig rendelkezésre állnak


Megyünk – Mérünk – Jövünk

mérőszalag
Nálunk a mérés egy gyors folyamat, igyekszünk időt spórolni a magunk és Vevőink számára

Ingyen és gyorsan. Ha az elképzeléseket véglegesítettük, megtörténik a mèrès, ami a munkafolyamat legfontosabb alapköve. A Szabó Árnyékolástechnikánál a mérés a megbeszélt munka része, tehát nem számolunk fel érte plusz költséget.

Hosszútávban gondolkodunk

Legtöbb megrendelőnkkel hosszútávú kapcsolatot ápolunk, hiszen mi a munka elkészültével is rendelkezésre állunk. A „felszívódó” szakik korát éljük, nincs elegendő minőségű és mennyiségű szakember a piacon. Ennek tudatában főként fontos számunkra, hogy mindig rendelkezésre álljunk. Ha idővel bármilyen igény felmerül, segítségre van szükség a beszerelt redőnyök, àrnyékolók működtetésével kapcsolatban, segítünk! Ha netán sok év elteltével elszakad a gurtni, vagy bármilyen probléma adódik: legyen nyugodt, ránk bármikor számíthat!

Bejegyzések A Témában