Milyen színű redőnyt szeretne otthonába?

Sokan nem tudják, hogy nem csak barna és fehér redőny létezik! Rengetegféle színből válogathatunk, és ezek kombinálására is lehetőségünk van! Nézzük milyen opciókból választhatunk.


Bármilyen színben gondolkodhat az árnyékolást illetően!

Az árnyékolástechnikai ipar nem csak a minőség fejlesztésére,  hanem az esztétikai szempontokra odafigyel. Ma már kapható redőny pirosban, zöldben, kékben, szürkében, bármilyen színben.  Az utóbbi években tényleg nőtt a kínálat a színeket tekintve, és van néhány szempont amit érdemes a szín kiválasztása előtt átgondolni.

színes lufik

Sokféle színből választhatunk és kombinálhatjuk is őket

Ha redőnyt szeretnénk ingatlanunkra, nem árt tudnunk, hogy alumínium redőny esetén több szín közül választhatunk, mint műanyag tàrsaik esetében. Persze ha a műanyag redőny a szívünk vágya, akkor sem kell megijedni, bőven van ott is lehetőség, csak kevesebb árnyalattal számolhatunk.

Mindkét redőnytípus esetében elérhetőek az úgynevezett színpalettàk, amelyekkel kiválaszthatjuk a kívánt àrnyalatot. A színpaletta különböző színű redőnyléc darabokból áll, melyeket konkrét színkóddal jelöltek. Így nem kell tartanunk, hogy nem azt a színt kapjuk, amit szerettünk volna. A színpaletta színei a RAL Színskála alapján vannak meghatározva:

 

Nem csak a redőnypalàst, hanem a redőnysín és a tok is lehet színes. Ezek lehetnek egyszínűek is, de más-màs színek mellett is dönthetünk. Például választhatunk fehér színt a lamellàknak(ezek együtt alkotják a redőnypalàstot), mellè a sín lehet világos szürke, a tok pedig sötétszürke. Ezzel izgalmas hatást érhetünk el. De lehet az egész redőny teljesen egyszínű, vagy a palást fehér, a tok és a sín pedig a homlokzattal egyszínű. Rengeteg variáció létezik, tényleg csak rajtunk múlik mit választunk. Jogos lehet a kérdés, hogy vajon mennyire tartósak a színezett redőnyök. Aggodalomra nincs ok, a modern redőnyök időtállóak és tartósak. Az àrnyékolàstechnikai gyártók felkészültek a szélsőséges időjárási viszonyokra, a túlzott napsütésre, a nagyobb mennyiségű csapadékra stb. Így a mai redőnyök és alkatrészeik, a legtöbb UV-és egyéb védelmet megkapják a gyártás során. Nem tudja pontosan milyen színű redőnyt szeretne? Keressen bizalommal, segítünk kiválasztani az otthonàhoz illő legjobb megoldást!
Kérjen ajánlatot, segítünk megtalálni a tökéletes színt otthonához! Név* Email cím* Telefonszám (Hogy mihamarabb kapcsolatba léphessünk Önnel.) A kivitelezés helyszíne: DebrecenDebrecen és környéke Hány darab nyílászáróra szeretne redőnyt? Milyen típusú redőnyt szeretne? Műanyag rejtett tokosMűanyag külső tokos Aluminium rejtett tokos  Aluminium külső tokos  Redextra B-rekord Kér hozzá beépített szúnyoghálót? IgenNem Megjegyzés, kérdés, színigény: