Ön tudta, hogy van olyan napellenző,  ami nem csak a naptól, de az esőtől is megvéd? Anyagán nem fog ki a nedvesség,  vízlepergető hatásának köszönhetően szinte teljesen száraz marad, még csapadék esetén is. 


Kék ponyvás napellenző sárga csíkokkal
Napellenző üzlethelyiségen

Az időjárás viszontagságai ellen hatékony okosmegoldásokkal szereltethetjük fel napellenzőnket; a képen napelemes szélérzékelővel ellátott napellenzőt láthatunk:

Egyedi napellenző egy étterem teraszán
Napellenző szélérzékelővel – További érzékelőkért kattintson a képre

Hová szerelhető fel napellenző?

Napellenzőnket szerelhetjük a ház külső falazatára, azaz a homlokzatra is, de akár oldalfalra, mennyezetre, szarufára, és tartószerkezetekre is. A napellenzők nagyrészének vázszerkezete alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készül, tehát egy strapabíró eszközről beszélhetünk.

Nem kell aggódnunk az elérhető színek miatt sem! Széles skálából válogathatunk, könnyedén kiválaszthatjuk az otthonunkhoz legjobban passzoló színvilágot. Ennek köszönhetően napellenzőnk emelni fog a házunk esztétikai megjelenésén. A működtetést illetően választhatunk motoros vagy kézi hajtású napellenzőkből. A motoros változatok könnyedén beilleszthetőek az okosotthonvezérlő rendszerekbe, így akár távolról is vezérelhetőek. 

Tipp: Kérjük napellenzőnket extra védőtetővel, így azok még időtállóbbak lesznek, nem foghat ki rajtuk a szélsőséges időjárási viszonyok.(jégeső, viharos szél, stb.)

Kertes ház napellenzővel felszerelve
Egyedi színezetű napellenző

A napellenző egyéb előnyei

A napellenzővel történő árnyékolás előnye, hogy nem csak a  teraszok lefedett részét védi a tűző naptól, hanem az ingatlanuk belső részét is! Ezért otthonunk hűvös marad még a legmelegebb nyári napokon is!

Tipp: A napellenző megrendelése előtt, egyeztessünk a szakemberrel UV szűrős anyagból készült ellenzőkről! Ha van rá lehetőségünk, rendeljünk ilyen napellenzőt, és így nem csak a túlzott fényhatástól kapunk védelmet, hanem a káros UV sugaraktól is!

Miért érdemes a Szabó Árnyékolástechnikát választania?

Az általunk forgalmazott napellenzők és egyéb árnyékolástechnikai termékekre 100% garanciát vállalunk!
Társaságunk célja, hogy otthonát olyan árnyékolástechnikai eszközökkel szereljük fel, amelyek garantáltan minőségiek és időtállóak. Ezzel nem csak egyedi és esztétikus megjelenést kölcsönözhet otthonának, de növelheti ingatlana értékét is.

Bejegyzések A Témában