Nem kell, hogy a nyár a szúnyogoknak kedvezzen!


Sajnos éghajlatunk úgy van „kitalálva”, hogy egy hosszú, hideg időszakot nagyjából 3 igazán meleg hónap követ; ezek a június, július és az augusztusi hónapok. Ezek a hónapok valóban az igazi nyarat jelentik számunkra, a valódi perzselő meleget. NA és persze a kellemetlen szúnyogcsípéseket is. DE nem kell, hogy ez így legyen, segítségünkre vannak a szúnyoghálók!

Természetesen nem kontrollálhatunk minden helyiséget, teret, ahol megfordulunk a nyáron, de otthonunkról mi rendelkezünk, és vannak is szuper lehetőségeink a szúnyogok ellen.

Szúnyog stoptáblával.
Mondjunk nemet a szúnyogcsípésekre!

Az árnyékolástechnika erre is jó megoldás

Modern szúnyoghálókkal ma már 100%-ban kizárhatóak a szúnyogok okozta kellemetlenségek. Jogos lehet a kérdés, hogy miért hatékonyabbak a mai szúnyoghálók, mint például régebbi társaik!? Az általunk is készített szúnyoghálók ereje az anyagfelhasználásban rejlik. A modern szúnyoghálók nem csak tűzállóak, de rendkívül sűrű szövésűek, ez azonban nem akadályozza a tökéletes kilátást, viszont a külső kíváncsi tekinteteket kellőképpen megfékezi. Maga a háló rész plusz műanyag bevonattal rendelkezik, ami az időtállóságot, strapabíróságot segíti elő. A mai technológiák igyekeznek figyelembe venni az időjárás szélsőséges természetét, így a minőségi szúnyoghálók fokozottan bírják az erős szelet, hideget is, emellett anyaguk nem tágul és csökken nagy hőingadozás esetén, azaz mindig feszesek, esztétikusak maradnak.

Szúnyogháló palást, apró lyukak
A sűrű szövésű, minőségi hálókon egy szúnyog sem juthat keresztül!

Szinte bármilyet választhatunk magunknak

Könnyedén kiválaszthatjuk az otthonunk külsejéhez és belsejéhez is egyaránt passzoló szúnyoghálót. Akik a modernebb hatást, letisztult megjelenést kedvelik, választhatnak fehér vagy fekete alumínium keretes szúnyoghálót. Akik viszont a természetközeliséget szeretik, választhatják a fakeretes hálókat. Ezek a leggyakoribb változatok, de természetesen bármilyen színt választhatunk a RAL színskáláról. 

A szúnyoghálók felszerelhetőek ferde, vagy egyenes síkokra, tetőtéri, vagy bármilyen egyéb ablakokra. Kérhetünk rolós vagy nyíló hálót, és lehetőség van ajtóra is szerelni szúnyoghálót. 

A méretek sem jelenthetnek akadályt, bármekkora ablakra, bármilyen méretben megoldható a gyártás, amint az a videónkon is látszik 🙂 

A videón egy általunk gyártott és szerelt rolós szúnyoghálót láthatunk, de válogathatunk ajtós illetve tolóajtós, oldalhúzós, fix felszerelésű (azaz nem nyitható, nem mozdítható) és nyíló szúnyoghálók közül is.

Tipp: A fix szúnyoghálókat olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol nem, vagy csak ritkán használják az ablakokat.

Jó hír, hogy ha nem csak szúnyoghálót szeretnénk, hanem redőnyt is, akkor létezik egy „kettő az egyben megoldás”, ez pedig nem más mint a combi redőny. Ez a redőnytípus magában foglal egy szúnyoghálót is, így elkerülhető a többszöri szerelés, egy füst alatt beszerelhető a szúnyoghálónk, és a redőnyünk is!

Írjon nekünk ha szúnyoghálóra van szüksége!

Bejegyzések A Témában